Kissa elää kiitoksella

Torstai 1.3.2012 - Kati


"AAAaa kiitos oot mahtava!", hehkutti eräs haastateltavani jokin aika sitten lähetettyäni haastattelun hänelle tarkistettavaksi. Palaute on pisara meressä siitä positiivisuudesta, jota saan työni kautta kokea.

En tiedä, voisinko milloinkaan jämähtää sellaiseen työhön, jossa kukaan ei koskaan kommentoisi työni jälkeä. Enkä nyt tarkoita esimiehen osoittelevaa sormea.

Nykyisessä ammatissani saan palautetta melko usein. Eräs toimeksiantajani kommentoi yleensä aina, jos juttuni on ollut hänen mielestään erityisen hyvä. Usein se on silloin ollut myös omasta mielestäni erityisen hyvä. Siksi palaute lämmittää.

En tiedä, kuka kissan hännän tässä tapauksessa nostaisi, jollei kissa itse. Mielestäni positiivisesta palautteesta saa ja pitääkin iloita. Freelancerin työ on yksinäistä puurtamista, jossa kukaan ei ole jakamassa sen puoleen karikkoja kuin hohtohetkiäkään. Ja trust me, molempia on tullut koettua.

Positiivinen palaute vahvistaa fiilistä siitä, että olen oikeassa lokerossa. Alun palautteen mahdollisti ainoastaan se, että pisti sydämeni siihen(kin) juttuun.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini