Elämä on laulu

Torstai 10.7.2014 klo 15.52 - Kati


Viimeisen vuoden aikana minulla on ollut ilo ja kunnia tutustua upeisiin lauluntekijöihin. Unelma laulujen tekstittämisestä on kulkenut olkapäälläni peräti parikymmentä vuotta, ja nyt olen vihdoin päässyt toteuttamaan unelmaani. Suoritin Pop & jazz Konservatorio Lappiassa vuoden mittaisen lauluntekijävalmennuksen, jonka myötä pääsin toden teolla kiinni laulujen tekstittämiseen. Ensimmäinen julkaisukin on tulollaan, mutta siitä tuonnempana.

Kulunut vuosi on ollut mahtava elämysmatka. Painiskelen työkseni sanojen kanssa, mutta lauluntekstien tekeminen on nostanut luovuuteni uudelle tasolle. Kun sanat alkavat soida, sitä tunnetta ei voita mikään! Olen soittanut lapsena pianoa kymmenisen vuotta, mutta harrastus jäi, kun siitä katosi intohimo. Soittaminen ei edelleenkään ole intohimoni, sanat ovat. Ja musiikki on.

Olen tutustunut paitsi kokonaan uuteen alaan, myös uusiin, mahtaviin tyyppeihin. Yksi heistä on Dimi, upea laulaja-lauluntekijä Oulusta. Muutama viikko sitten olin kuuntelemassa Dimiä Vihiluodon Torpalla, missä järjestettiin mukava, lämminhenkinen tapahtuma Fest in Peace.

Kun Dimi ennen tapahtumaa pyysi minua ottamaan kuvia, en arvannut, että olosuhteet olivat nämä: pimeä Torppa, ei muuta valoa kuin sivusta ja takaa tuleva luonnonvalo. No, 50-millisellä kiinteällä linssillä tekee onneksi melkein ihmeitä. Tunnelma välittyy, vaikka musiikki valitettavasti ei.

midres_2014-06-14_festinpeace-8964_kuvakativaljus.jpg

midres_2014-06-14_festinpeace-8972_kuvakativaljus.jpg

midres_2014-06-14_festinpeace-8980_kuvakativaljus.jpg

midres_2014-06-14_festinpeace-8985_kuvakativaljus.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini