Mun eka puhekeikka!

Perjantai 6.5.2022 klo 12.22 - Kati


Sometyö Taloushaukkana Rahamedian blogissa ja Instagramissa on tuonut myös ihan uusia aluevaltauksia! Viime syksynä olin mukana Suomen Vuokranantajien paneelissa juttelemassa hyvästä vuokranantajuudesta ja Rahamedian verkostoitumistapahtumassa niin ikään paneelissa juttelemassa asuntosijoittamisesta.

Nyt minua pyydetiin Oulun Rakentaja-tapahtumaan puhumaan sijoitusasunnon arvon nostamisesta remontin avulla. Jihuu! Näkökulmakseni valitsin lisäarvon tuottamisen. Oikeastaan oivalsin samalla viikolla Suomen Musiikintekijöiden seminaarissa, mikä on se minun juttuni asuntosijoittamisessa: se on lisäarvo - arvon luominen "tyhjästä" sinne, missä sitä ennen ei ole mitään. Aivan samalla tavalla kuin lauluja luodaan, siis!

Taloushaukka_Raksamessut2022_01_HiRes.jpg

Eniten jännitti elämäni ensimmäisen powerpointin teko ja se, pysynkö asiassa vai lähdenkö täysin rönsyilemään. Minähän en ujostele puhua, päinvastoin, mutta koen, ettei sanottavani useinkaan ole kovin strukturoitua, vaan rönsyilen sinne tänne.

Sain kuitenkin mukavaa palautetta, että minua on kiva kuunnella ja että esitykseni oli mukavan henkilökohtainen. Moni tuli esityksen jälkeen juttelemaan ja minulle jäi fiilis, että pystyin jopa tarjoamaan kuulijoille jotain – no, ainakin mehukkaita ennen ja jälkeen -kuvia!

Taloushaukka_Raksamessut2022_03_HiRes.jpg

Avainsanat: toimittaja sijoittaja puhuja puhekeikka messut


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini